Sport

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Căpitanul Eugen Miculescu îşi doreşte o promovare cu CSM-ul în Liga a II-a înainte de a pune ghetele în cui

Autoliv

Eugen Miculescu, în vârstă de 33 de ani este căpitanul echipei de fotbal CSM Lugoj şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Are un parcurs profesional bogat în spate, cu promovări în primele două ligi ale ţării.

Miculescu a început fotbalul la vârsta de 12 ani la CSŞ Lugoj, avându-l ca antrenor pe profesorul Nicolae Cimponeriu. La 17 ani a făcut pasul spre seniori la Comprest Lugoj. Apoi a făcut parte din lotul de tineret AEK Timişoara cu care a ieşit campion naţional. A jucat timp de doi ani pentru echipa de seniori AEK, în Liga I, după care s-a întors la Lugoj la Auxerre care evolua pe vremea aceea în Liga a III-a. A mai trecut pe la CFR Timişoara, în Liga a II-a şi din nou la Auxerre, echipă care promovase în Liga a II-a. A plecat la FCM Reşiţa în Liga a II-a, unde a stat un an şi s-a transferat apoi la ACU Arad, cu care a promovat în cel de-al doilea eşalon şi unde a stat trei ani. A mai trecut pe la Luceafărul Oradea în Liga a II-a, ACS Poli, cu care a reuşit promovarea în Prima Ligă şi în cele din urmă s-a întors acasă la CSM Lugoj.

“Satisfacţiile mele profesionale au fost ca am reuşit să joc în Liga I, la Poli AEK şi că am în jur de 120 de meciuri la nivel de Liga a II-a. Am avut promovări şi retrogradări. Mă bucur că am ales să fac fotbal şi dacă ar fi să o iau de la început tot fotbal aş face”, a mărturisit jucătorul.

Eugen Miculescu nu ascunde faptul că şi-ar dori, pe final de carieră, o promovare cu echipa Lugojului în cel de-al doilea eşalon. Este conştient că nu va fi uşor, dar mizează pe tinerii care vin din spate, care în echipă cu jucători mai experimentaţi ar putea împlini în doi- trei ani acest obiectiv.

“Sper să mergem în continuare pe panta ascendentă. Mi-aş mai dori încă o promovare în Liga a II-a cu CSM-ul în doi trei ani. Ăsta ar fi şi obiectivul. Dar încet, cu răbdare şi în timp nu este imposibil. Important este să credem în proiectul nostru şi să vină lumea să ne susţină. Din câte am văzut acum se pune accentul mai mult pe tineri, care au nevoie să crească alături de noi. Aş vrea să-mi văd obiectivul împlinit, acela de a evolua din nou în Liga a II-a, cu CSM-ul de această data. Mi-aş dori ca aceasta să fie ultima performanţă pe final de carieră. În rest vreau să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să-mi văd în continuare de treabă, cât se mai poate”, a încheiat Miculescu.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Foto! Jucătoare noi pentru CSM Lugoj la primul antrenament oficial

Alina Damian18 august 2017

Președintele Federației Române de Ciclism, despre concursul de la Lugoj: „Cea mai importantă competiție din vestul țării”

Banatenii2 august 2017

GOOOOOOOOOOOL! Ilie Dobre a intrat pentru a unsprezecea oară în Cartea Recordurilor

Banatenii27 iulie 2017

Începe Cupa Max Ausnit de la Lugoj, cu premii în valoare de peste 10.000 de euro. Încă te mai poţi înscrie

Banatenii26 iulie 2017

Moto Extrem Lugoj şi-ar putea încheia activitatea din cauză că a primit prea puţini bani de la Consiliul Judeţean

Alina Damian24 iulie 2017

100 de jandarmi asigură ordinea pentru meciul dintre Poli şi Steaua. Cum se face accesul în stadion

Banatenii21 iulie 2017

Primarul Timişoarei îi cheamă pe timişoreni să o sprijine pe Poli, la meciul cu FCSB: „Echipa are mare nevoie de bani”

Banatenii18 iulie 2017

Timişul va avea cea mai modernă bază hipică din România. Vor veni concurenţi din toată Europa şi din ţările arabe

Banatenii18 iulie 2017

Supercupa României la fotbal în sală se va desfăşura la Lugoj. Nume mari precum Belodedici sau Rotariu şi-au anunţat prezenţa

Alina Damian12 iulie 2017

VIDEO – Vreţi să săriţi cu paraşuta? O puteţi face în acest weekend, la Buziaş

Banatenii10 iulie 2017

Elevă de 10 pe linie, în pericol să abandoneze şcoala. Cum o poţi ajuta

Banatenii4 iulie 2017

Reșițenii sunt invitați la mișcare în aer liber pentru sănătate, manifestare ce va avea loc în centrul orașului

Banatenii28 iunie 2017