Actualitate

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Candidat lugojean alături de tineri: „Daca vor Carla’s Dreams, acea formaţie trebuie să cânte la Ruga Lugojeană”

Autoliv

Un singur candidat la alegerile locale din iunie a răspuns tinerilor lugojeni, după ce aproape 1000 dintre aceştia şi-au arătat, pe reţeaua de socializare Facebook, interesul de a schimba muzica adusă an de an la Ruga Lugojean, învechită şi lipsită de gust, în viziunea lor.

După ce a rămas plăcut surprins de iniţitativa tinerilor, care s-au mobilizat şi au creat pe internet evenimentul „Îl vrem pe Carla’s Dreams la Lugoj”, Claudiu Buciu a decis să le răspundă acestora. Din spusele candidatului independent, tinerii trebuie ascultaţi şi întrebaţi de fiecare dată despre acţiunile la care ei sunt direct implicaţi, ca participanţi sau public.

„Trebuie să ascultăm de vocea tinerilor, de fapt trebuia să ascultăm şi până acum de ce spune generaţia tânără. Dacă ei vor o anumită formaţie şi se face sondaj, pe Facebook sau prin orice altă metodă, din care reiese că tinerii vor o anumită formaţie, în limita unor sume, acea trupă o vom aduce la Lugoj. Pentru Ruga Lugojeană s-a realizat un asemenea sondaj, iar tinerii dacă vor Carla’s Dreams, acea formaţie va cânta la rugă în această vară”, a declarat candidatul Claudiu Buciu.

Evenimentul de pe Facebook a strâns deja aproape 1000 de aprecieri, autorii acestuia având un singur scop, acela de a-l aduce pe Carla’s Dreams, cântăreţ din Republica Moldova cunoscut pentru faptul că se vopseşte pe faţă înaintea concertelor sale, la ruga din august.

„Ne-am săturat de muzica slabă uşoară la Rugă/Festivaluri. Îl vrem pe Carla’s Dreams la Ruga Lugojeană!” au scris autorii la mesajul evenimentului creat pe celebra reţea de socializare.

Cum era de aşteptat, reacţiile din partea lugojenilor nu au întârziat să apară.

„Oricine să vină, numai nu rockerii lui Boldea. Eu unul m-am săturat să tot aud la orice sărbătoare muzică rock. Să vină cineva la care să mergi cu drag, dar cum mai pot să fure aştia dacă aduc pe altcineva care nu a fost?”, se întreabă Mihai Bruhovici.

„În afară de Cargo, toţi care au fost pe la festivaluri au fost ca petărzile. Ar fi super să vină Carla’s Dreams la noi. Într-adevăr ne-am săturat de muzica clocită pe care ne-o aduce primăria în fiecare an”, este de părere Sorin Lingurar.

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale, printre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop. În cadrul concertelor, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă o glugă cu ochelari, iar fața îi este mascată.

Vezi comentarii (6)

6 Comments

 1. Scufita Rosie

  17 mai 2016 at 22:46

  Buciu Ciuciu asta are o problema grava …..ce cultura poate sati ofere o formatie de genu Carlas Drems?….eventual niste cosmaruri…in fine asta ai an stare sa faca si el o serenada pe scena de la ruga pentru o mana de voturi.

 2. mihnea

  17 mai 2016 at 22:53

  Eu zic ca pana la alegeri clădit îl aduce și pe Tupac amaru rip 😅😅😅 după mai rămâne de văzut. ..Facebook a făcut și un președinte și după au aflat ce poboada e neamțul

 3. mihnea

  17 mai 2016 at 23:00

  Scuze…e claudiu nu clădit

 4. dobra emi

  18 mai 2016 at 8:43

  psdistii au invatat sa scrie la tastatura. asta e un lucru bun. nu stati in fata calculatorului si va uitati ca seful vostru de partid

 5. Alin

  18 mai 2016 at 9:16

  Domnule Buciu , care este pozitia dumneavoastra fata de actualele festivaluri din oras ( saltimbanciada, jazz, rock, etc? )

 6. Popa Cosmin

  18 mai 2016 at 10:35

  Va rog,intelegem toti ca il sustineti pe acest candidat la primarie…dar zilnic sa postati 2-3 articole cu el. Ziar independent nu prea mai pare a fi.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017