Lugojeanul

Social

Calitatea vietii la locul de munca, un element cheie pentru productivitatea companiilor

Calitatea vietii la locul de munca, un element cheie pentru productivitatea companiilor

Autoliv

Companiile competitive si profitabile au, pe langa produse si servicii de calitate, oameni care sunt eficienti si dedicati muncii pe care o fac. Aprecierea la locul de munca, nivelul mic de stres, relatiile cu colegii si managerii, dar si pachetul de beneficii extra salariale sunt ingredientele cheie ale unei bune calitati a vietii la locul de munca, un concept strans legat de productivitatea afacerii.

Piata muncii din Romania, asemenea celei globale, se confrunta cu cele mai importante schimbari si provocari din ultimul deceniu, aceasta trebuind sa raspunda nevoilor de simplificare si flexibilitate. Cu o prezenta de 15 ani in Romania, Up Romania si-a asumat aceasta misiune a simplificarii si eficientizarii pachetelor de beneficii si a serviciilor conexe. In prezent, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services si tichete de cresa Chèque Bébé.

Pentru Up Romania, inovatia este valoarea care conduce compania spre initierea si testarea in permanenta a noi instrumente si practici care ajuta la gestionarea moderna si eficienta a proceselor. Clientii si partenerii nostri opereaza in sectoare diferite si se confrunta cu incercari diferite. Indiferent de diversitatea situatiilor, Up Romania are solutii personalizate pentru fiecare dintre acestea, tratand fiecare provocare in mod egal, cu profesionalism, cu respect si onoare.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza si fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin natura lor, tichetele reprezinta instrumentele necesare oricarei politici sociale echilibrate, indiferent de organizarea societatii sau de domeniul sau de activitate. Astfel, Up Romania se dedica gasirii celor mai eficiente instrumente si servicii care ajuta companiile sa recruteze resurse umane bine pregatite, sa le motiveze si sa le pastreze.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate pana pe 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Mai multe în Social

Proteste la Timișoara. Sindicatele scot oamenii în stradă

Banatenii20 octombrie 2017

În Timiș a fost inaugurată cea mai mare şi modernă seră din România

Banatenii20 octombrie 2017

Gec Nera acuză că 50 de hectare de pădure din Parcul Național Semenic sunt rase de către Romsilva

Banatenii18 octombrie 2017

Chestionar online pus la dispoziție de medicii timișoreni pentru persoanele interesate să își evalueze riscul de a face tromboză

Banatenii13 octombrie 2017

Trafic record la aeroportul din Timişoara. Peste 1,2 milioane de călători, în primele nouă luni

Banatenii11 octombrie 2017

Sezonul estival a adus la Aeroportul din Timişoara o creştere de 20% la numărul de pasageri pe cursele de vacanţă

Banatenii10 octombrie 2017

Percheziţii în Caraş-Severin şi Timiş, la căutătorii de comori

Banatenii10 octombrie 2017

Amenziile nu-i sperie pe consumatorii de alcool. Polițiștii le-au întocmit dosare penale pentru că au urcat băuți la volan

Banatenii9 octombrie 2017

Bandă de hoți, anihilată după o lovitură dată într-o casă din Timiș

Banatenii4 octombrie 2017

Medicii Spitalului Județean din Timișoara realizează încă două intervenții în premieră

Banatenii3 octombrie 2017

Timișoara, în topul orașelor care oferă locuri de muncă pentru studenți. Oferta s-a dublat față de anul trecut

Banatenii3 octombrie 2017

CAMPANIE Sute de câini, sterilizați într-o singură săptămână la Reșița

Banatenii27 septembrie 2017