Inchiriere spatii Lugoj

Social

Calitatea vietii la locul de munca, un element cheie pentru productivitatea companiilor

Calitatea vietii la locul de munca, un element cheie pentru productivitatea companiilor

Autoliv

Companiile competitive si profitabile au, pe langa produse si servicii de calitate, oameni care sunt eficienti si dedicati muncii pe care o fac. Aprecierea la locul de munca, nivelul mic de stres, relatiile cu colegii si managerii, dar si pachetul de beneficii extra salariale sunt ingredientele cheie ale unei bune calitati a vietii la locul de munca, un concept strans legat de productivitatea afacerii.

Piata muncii din Romania, asemenea celei globale, se confrunta cu cele mai importante schimbari si provocari din ultimul deceniu, aceasta trebuind sa raspunda nevoilor de simplificare si flexibilitate. Cu o prezenta de 15 ani in Romania, Up Romania si-a asumat aceasta misiune a simplificarii si eficientizarii pachetelor de beneficii si a serviciilor conexe. In prezent, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in: tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services si tichete de cresa Chèque Bébé.

Pentru Up Romania, inovatia este valoarea care conduce compania spre initierea si testarea in permanenta a noi instrumente si practici care ajuta la gestionarea moderna si eficienta a proceselor. Clientii si partenerii nostri opereaza in sectoare diferite si se confrunta cu incercari diferite. Indiferent de diversitatea situatiilor, Up Romania are solutii personalizate pentru fiecare dintre acestea, tratand fiecare provocare in mod egal, cu profesionalism, cu respect si onoare.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza si fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin natura lor, tichetele reprezinta instrumentele necesare oricarei politici sociale echilibrate, indiferent de organizarea societatii sau de domeniul sau de activitate. Astfel, Up Romania se dedica gasirii celor mai eficiente instrumente si servicii care ajuta companiile sa recruteze resurse umane bine pregatite, sa le motiveze si sa le pastreze.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai! Toate comenzile achitate pana pe 14 aprilie intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Mai multe în Social

Shopping City Timișoara este gazda târgului de Crăciun Winter Spark

Banatenii11 decembrie 2017

Premieră medicală românească realizată la Spitalul Județean din Timișoara

Banatenii11 decembrie 2017

Timișenii vor putea plăti retroactiv contribuția la pensii și în 2018

Banatenii11 decembrie 2017

A fost prins distrugând coșuri de gunoi, acum plătește!

Daniel Groza5 decembrie 2017

Le-a fost frig și s-au dus să fure direct de la sursă

Banatenii5 decembrie 2017

Jandarmii și polițiștii au agendă încărcată de Ziua Națională

Banatenii29 noiembrie 2017

Centrul Timișoarei se schimbă total. Primăria vrea să oblige proprietarii să-și renoveze clădirile

Banatenii29 noiembrie 2017

Trei minore au dispărut! Polițiștii cer sprijin pentru găsirea lor

Banatenii28 noiembrie 2017

“Tax & Finance Forum” Timișoara: Experții români analizează impactul ultimelor modificări fiscale asupra mediului de business

Banatenii22 noiembrie 2017

S-a deschis “Grandent”, centru stomatologic modern cu tarife pentru toți

Banatenii22 noiembrie 2017

Salonul Industriei Ușoare, cea mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării

Banatenii15 noiembrie 2017

Care va fi prețul porcilor de Craciun în județul Timiș

Banatenii14 noiembrie 2017