Politică

Buciu: ”Boldea, Martinescu și Ambruș au fraudat bugetul cu 5 milioane de euro la schimbul de teren cu Măran”

Buciu: ”Boldea, Martinescu și Ambruș au fraudat bugetul cu 5 milioane de euro la schimbul de teren cu Măran”

Autoliv

Un candidat la Primăria Lugoj dezvăluie cum s-ar fi făcut schimbul prin care Primăria a cedat 16 hectare lui Florin Măran pe strada Timișoarei contra terenului și locuințelor de pe partea stângă a străzii Herendeștiului.

Candidatul independent Claudiu Buciu scoate la iveală documente care arată că schimbul de terenuri între Primărie și Tehnocer (Herendeștiului / Timișoarei) s-ar fi făcut ilegal. Acesta susține că schimbul s-a început în timpul mandatului Martinescu în 2008 și s-a încheiat în mandatul Boldea fără să se facă minimele eforturi din partea Primăriei pentru a se asigura că terenul lui Măran nu este evaluat la un preț de 8-9 ori mai mare decât îl cumpărase cu patru luni în urmă, după cum declară Claudiu Buciu.

De asemenea, schimbul s-ar fi admis fără ca aleșii locali să aprobe rapoartele de evaluare, raporturi care nu i-au fost puse la dispoziție de Primărie prin legea transparenței ca fiind secrete. Buciu susține că are probe pentru toate cele afirmate în materialul video, restul informațiilor reușind să le primească tocmai de la administrație.

”Boldea, Martinescu și Ambruș nu sunt și nu au fost adversari politici. Ei sunt împreună pentru că au aceleași interese”, declară independentul.

Urmăriți un material mai amplu despre afacere în ziarul Cetățeanul de joi, 7 aprilie.

Vezi comentarii (16)

16 Comments

 1. psd-istu

  5 aprilie 2016 at 15:04

  Cred ca intr-o viata anterioara primarul si ,,fratele” au fost pisica ,daca veti merge astazi pe str.Baritiu vedeti cum se astfalteaza peste pamant,gropi si acele canale facute pentru reteaua de apa,iar apoi vom vedea ca strada v-a arata ca celalalte ,adica groaznic.

 2. psd-ist 2

  5 aprilie 2016 at 16:02

  lucrari MADE BOLDEA

 3. REBECA

  5 aprilie 2016 at 16:26

  Domnule,Buciu, ati cautat mult un subiect care sa para”wow!” pe plan local, dar pe unii dintre noi ne lasa reci. Doresti, ca orice lup tanar, ciolanul.Prin ce te-ai remarcat d-ta in acest oras? Tocmai prin aceste teseri de ite murdare.Mai stai pe tusa pana mai capeti experienta.Lugojul a experimentat destul, iar noi cetatenii, avem nevoie si de fapte. Nu cred in omul providential! Categoric nu in Romania!

 4. Bianka

  5 aprilie 2016 at 17:23

  Daca are probe de ce nu a mers cu ele la DNA ??

  • beni

   5 aprilie 2016 at 17:39

   Da ar trebui sa mergi la DNA.Poate vor face dreptate o data si o data.

 5. beni

  5 aprilie 2016 at 17:30

  Frumos exemplu pentru un ,,frate”pocait!Te faci prieten si cu dracu pentru bani.FRATILOR TREBUIE ACESTE PERSOANE SA NU NE FACA DE RUSINE SI SA-I INLATURA !!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. pardalian

  5 aprilie 2016 at 17:53

  Ohooo, saracii cat de tare le pasa de oras. Banuiesc ca in interesul orasului s-a facut tot schimbul, iar ei nu au luat niciun sfant!

 7. Daiana

  5 aprilie 2016 at 19:30

  De ce nu vede nimeni lucrurile bune pe care le-a facut domnul Boldea, doar injurii la adresa dumnealui . Nu e corect !!!

 8. Ioanci

  5 aprilie 2016 at 21:35

  Buciu cred ca prima data ar trebui sa spui ce proiecte ai pt lugoj? Si pe urma sa critici un primar bun cubmulte realizari(strandul, podul de la piata, piata, cinemaul si multe altele) Parerea mea ai ca vb mult si pros

  • S. Tibi

   5 aprilie 2016 at 21:49

   Care strand? Ala parasit de un an si ceva? O sa coste mai mult reparatiile decat finalizarea. Cat despre Buciu, pana nu dai sansa cuiva de a vedea ce poate nu il poti compara cu Boldea. Am vazut ce a facut Boldea…

  • Ioan Viorel

   5 aprilie 2016 at 22:15

   boldea, iar te-ai pus pe scris comentarii!

 9. Johny

  6 aprilie 2016 at 10:27

  Din ce se vede,ziarul Cetateanul e un fel de ziar personal al acestui domn Buciu…precum si LugojInfo.
  Se numeste intoxicare si manipulare a opiniei publice.

 10. Ioanci

  6 aprilie 2016 at 10:56

  Atat poate sa minta asta, acus face Timisul sa curga la deal:))

 11. dinel

  6 aprilie 2016 at 20:27

  Dle .BUCIU ,TREBUIE SA ANALIZATI SI DISCUTATI UN EVENIMENT ORGANIZAT IN ANUL 2014 DE PSD LA UN RESTAURANT DE LUX DIN ORAS ,UNDE PRINTRE INVITATI AU FOST PRIMINISTRUL LA ACEA VREME A ROMANIEI,SOCRUL SAU,CONDUCATORI DE LA CENTRU SI ZONALI,PRIMARI ,UNDE SE PARE CA NU SA CAM PLATIT DE PARTID NIMIC.CULMEA ,FIRMA CARE DETINE RESTAURANTUL A CASTIGAT CONTRACTE CU PRIMARIA SI STATUL.OARE NU ESTE CEVA CURIOS IN TOATE ACESTEA SAU E SIMPLA COINCIDENTA?

 12. Kheseriu k

  9 aprilie 2016 at 18:51

  Mai PRIETENI ai lui Boldea , vi se pare normal sa dai un teren al LUGOJENILOR din noua zona industrială LA ACEA VREME, teren cu PUZ SI AUTORIZAȚIILE PLĂTITE din bani primăriei (cel mai scump teren la acea vreme) contra unui teren privat plin de probleme (aproximativ. 800 oameni). Dacă va Amintiți Maran încerca sa-i alunge in strada cu jandarmi pe cei din colonie si cum nu a putut, a scăpat de problemele care erau strict ale lui făcând acest schimb cu Boldea ! Cine la pus sa facă schimbul ???? Problemele lui Maran au fost pasate pe veci contribuabililor din Lugoj ! Cea mai mare afacere la acea vreme ,!,,,!! Afacerea sau Escrocheria lui Boldea!?? Cati bani ai băgat subt pat Pleata.?

 13. gaman ioan

  9 aprilie 2016 at 19:16

  Acest subiect a fost mereu inabusit de administratia PSD deoarece cu adevarat de aici au mincat bani mai multe personaje! (tatucul in special ) Jaf pe fata ! Tupeu maxim ! Toata lumea tace! Si plateste ! Cine te-a rugat sa faci schimbul Boldea ? Ce aveau cetateni Lugojului cu problemele de mostenire alui Maran sau Tinjeala sau Musong ! NEBUNULEEE! In loc sa aduci investitori pe singurul platou industrial pe Lugojul il avea ….L-AI DAT PT> SPAGA !!!Si vrei sa scapi !!!
  P.S. DE CE AI ALUNGAT FABRICA DE BISCUITI DIN LUGOJ//??? INVESTITIE DE 5 MILIOANE EURO ? DE CE ???????

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017