Politică

UPDATE: E FARSĂ – Bombă în PSD Lugoj! Călin Dobra i-ar putea lua locul lui Francisc Boldea ca şi candidat la funcţia de primar

UPDATE: E FARSĂ – Bombă în PSD Lugoj! Călin Dobra i-ar putea lua locul lui Francisc Boldea ca şi candidat la funcţia de primar

Autoliv

UPDATE: După ce am primit mai multe telefoane de la membri PSD vizaţi, care ne-au spus că partidul a început efectiv să „clocăie”, am încheiat citatul, am decis să divulgăm că această ştire nu este altceva decât o glumă nevinovată de 1 Aprilie. Ne pare rău dacă am produs neplăceri Partidului Social Democrat, oricum îşi pierduse din haz după ce cei de la Redeşteptarea ne-au copiat gluma la patru ore de la postarea ei.

După ce luni la rând a evitat să răspundă la întrebările jurnaliştilor, legate de candidatura sa pentru cel de-al treilea mandat de primar al oraşului, Francisc Boldea a confirmat, vineri dimineaţa pentru Cetăţeanul, că nu va mai candida la alegerile din iunie. Deocamdată, edilul şef nu a oferit prea multe detalii pentru decizia luată.

„Am să spun mai multe săptămâna viitoare, într-o conferinţă de presă. Decizia mea nu e 100%, dar am discutat cu familia şi am ajuns la concluzia că e mai bine aşa. Vom avea o întâlnire la partid şi abia după aceea vă pot spune ce voi face mai departe”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Cetăţeanul a contactat conducerea PSD pentru un punct de vedere.

„Nu ştiu nimic, acum aud prima dată această informaţie, dar vom analiza situaţia apărută în filiala de la Lugoj şi vom lua o decizie. PSD are membri de valoare, care pot în orice moment să câştige Primăria Lugojului”, a fost reacţia lui Călin Dobra, preşedinte executiv PSD Timiş.

Întrebat dacă ar putea fi viitorul candidat al PSD pentru primăria din Lugoj, Dobra s-a ferit să dea un răspuns clar.

„Eu sunt dispus să muncesc pentru partid şi fac tot ce partidul îmi cere. Dacă se va considera că sunt potrivit pentru această candidatură, voi depune toate eforturile în această direcţie”, a mai precizat Dobra.

P.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. Ion

  1 aprilie 2016 at 10:23

  „Eu sunt dispus să muncesc pentru partid şi fac tot ce partidul îmi cere.” – Macar a fost cinstit, pentru comunitate nu misca un deget interlopii astia. Prostii voteaza si tara se duce dracu`.

  • D.Mandru

   1 aprilie 2016 at 13:30

   Boldea arata ca are caracter.Nu e ca Badina sau alte panarame.Ii uram pensie lunga si ii mulțumim pentru tot ce a facut in acești 8 ani.

 2. psd-istu

  1 aprilie 2016 at 13:10

  Doamne fereste ,pierdem alegerile.

 3. psd-ist

  1 aprilie 2016 at 15:12

  sacpam de dictator

 4. Borosteanu Cristian Stefan

  1 aprilie 2016 at 15:34

  Am intuit că este vorba despre o farsă. Dar știrea are un adevăr ascuns. Există două tabere în PSD Lugoj. Cea libertină si curajoasa, iar de partea cealaltă, cei fricoși și mânjiți. Pe cei din urma, o să îi vedeți pe listele pentru alegerile locale. Așa că, lupii bătrâni continuă să păzească Lugojul.

  • Gabriela

   25 aprilie 2016 at 16:51

   Aveti mare dreptate, sunt doua tabere. Tineretul este separat de aceste caricaturi comuniste. De abia peste 4 ani o sa vedeti o echipa condusa de tineri in PSD.

 5. pardalian

  1 aprilie 2016 at 16:28

  farsa, farsa! Da nici nu stiti ce deranj ati produs! Ati divulgat cel mai mare secret al PSD. Boldea ii tot ameninta ca nu mai candideaza pentru ca pesedeii tineri au avut tupeul sa se ridice impotriva lui. E clocot mare in PSD si voi nu ati avut de lucru, ati mai pus paie pe foc!

 6. psd-ist

  1 aprilie 2016 at 21:27

  STIREA E DE 1APRILE

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

Primarul Lugojului, reclamat la ANI de către un consilier local pentru conflict de interese

Banatenii22 iunie 2017

Francisc Boldea este primul lider PSD din Timiș, care spune de ce parte este după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Prima reacție a președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, după demiterea lui Grindeanu

Banatenii21 iunie 2017

Viceprimarul Lugojului, un fost consilier si o femeie, donatii pentru Calin Dobra in campania electorala

Banatenii20 iunie 2017

Parlamentarii din Timiș, Caraș-Severin și Iași, în sprijinul lui Grindeanu

Banatenii20 iunie 2017

Călin Dobra, anunț-avertisment: “Grindeanu nu va fi schimbat! Va fi remaniere, dar premierul rămâne”

Banatenii13 iunie 2017

Fostul șef al Fiscului din Lugoj: “Îs prea deștept pentru funcția de viceprimar la Fârdea”

Banatenii12 iunie 2017

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Banatenii25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Banatenii24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Banatenii24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Banatenii11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Banatenii4 mai 2017