Administrație

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Autoliv

Din colaboratori, în duşmani. Aşa s-ar putea caracteriza în câteva cuvinte noua relaţie dintre fosul preşedinte CSM Lugoj, Gheorghe Bologa şi primarul Francisc Boldea. Imediat după ce şi-a dat demisia de la CSM Lugoj, pentru care a dat vina pe edilul şef şi modul în care acesta guvernează fondurile oraşului, Bologa  și-a dat demisia și din PSD și a început o adevărată campanie anti-Boldea pe profilul personal de Facebook.

În ultimele zile, fostul consilier PSD a postat mai multe fotografii din Lugoj, din zone care au nevoie de lucrări de reparaţii sau care nu au fost finalizate de către actuala administraţie, pozele fiind acompaniate de mesaje de nemulţumire. Pe 8 noiembrie, Bologa a postat două imagini din parcarea Stadionului Municipal, distrusă şi niciodată reabilitată de primărie.

„Două fotografii valorează mai mult decât 1000 de cuvinte de-a lui Boldea”, a fost mesajul cu care imaginile au fost publicate pe Facebook.

Postarea a devenit un fel de motto al lui Bologa, acesta folosindu-se de aceleaşi cuvinte când a publicat şi imagini de la podul pietonal, care nici acum, la doi ani de la inaugurare, nu are pista pentru biciclişti promisă de Boldea, dar şi în cazul târgului de vechituri de la marginea oraşului, rămas nemodernizat.

„După ce m-a făcut cel mai slab director al CSM Lugoj, vreau să îi demonstrez domnului primar că şi el este cel mai slab primar din câţi a avut Lugojul. E depăşit, e bătrân, ăsta e municipiu, nu comună, nu mai poate face faţă. Primesc în fiecare zi poze de la oameni, dacă strâng 300, 400 de postări dinastea, o să fac o carte, se va numi „Cartea Neagră a administraţiei Boldea”. Îmi pare rău că acum doi ani m-am asociat cu cine nu trebuia, altceva nu am ce să spun, iubesc sportul şi credeam că pot schimba ceva, m-am înşelat”, a precizat Gheorghe Bologa pentru publicaţia noastră.

Contactat de Cetăţeanul, primarul Boldea l-a criticat la rândul său pe Bologa, la final urându-i sănătate.

„El a fost la PNL, după l-am primit la PSD de bună credinţă, a îndeplinit doi ani de zile la club funcţia de director şi la prima problemă mai grea a dat bir cu fugiţii. Acum din laşitate, încearcă. Eu nu am avut discuţii cu el, nici nu şi-a depus demisia la mine, după doi ani, ori ce om care are puţină şcoală ar fi trebuit să facă acest lucru. Dânsul şi-a depus la presă, la registratură, nu am mai avut dialog. Ce scrie, ce face, aia în funcţie de caracterul omului”, a declarat primarul Lugojului pentru Cetăţeanul.

Primarul a explicat şi că în următoarea şedinţă de consiliu va aloca bani pentru a rezolva până la finalul anului problemele financiare ale CSM-ului.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. Marius

  10 noiembrie 2016 at 16:35

  Din cate stiu eu , ala e un pod pietonal . Cei cu biciclete sa mearga pe unde au mers si pana acum.

 2. Borosteanu Cristian Stefan

  10 noiembrie 2016 at 18:23

  Există deja o carte neagră. Dar se află la editură. Sunt sigur că va avea priză la public. Ai carte, ai parte.

 3. luminita wallner

  18 noiembrie 2016 at 16:29

  I-ai parasit pe liberalii cei rai si te-ai dus la”cei buni”, ti-a trebuit cam mult ca sa le vezi, celor buni, adevarata fata dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

 4. Lazarescu

  28 noiembrie 2016 at 8:55

  Asa se intampla cand ai trecut la varsta de pensionare si nu te-ai ridica de pe scaun nici in al 12-lea ceas.Cat timp a stat la CSM apartul foto era pus in cui,acum ofera lectii de demagogie si de morala.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Consilierii județului Timiș se întrunesc la sfârșitul lunii. Vezi ce proiecte au pe ordinea de zi

Banatenii23 iunie 2017

Galerie FOTO – Prima comună din Banat care profită de pe urma autostrăzii Timisoara-Lugoj și își dezvoltă turismul local

Gabriel Iosa22 iunie 2017

Cine se dă ANAF TIMIȘ pe Facebook? Fiscul timișean contestă pagina de pe rețeaua de socializare

Banatenii21 iunie 2017

Ședință Consiliul Local Lugoj! Mai multe familii vor primi terenuri pentru construcția de locuințe

Banatenii21 iunie 2017

Primarul Timișoarei a dat dispoziție să se amenajeze „în regim turbo” o pistă pentru „bicicliștii răi”

Banatenii20 iunie 2017

Doi consilieri cer Consiliului Local Lugoj desființarea unei taxe încasate ilegal de la populație

Banatenii20 iunie 2017

C.A.P-ul e reîniviat în Caraș-Severin! Locuitorii unei comune se asociază să-și lucreze pământurile și să-și crească animalele

Banatenii20 iunie 2017

Lugojul rămâne fără societățile de salubritate și furnizarea apei. Meridian și Salprest nu vor mai avea voie să presteze servicii către populație

Banatenii19 iunie 2017

Salprest, la un pas de închidere. Retim e noul operator de salubritate pentru zona Lugojului

Banatenii15 iunie 2017

Proiect modern pentru transformarea pieței unei localități de lângă Lugoj

Banatenii14 iunie 2017

Mai mulți consilieri locali riscă amenzi de până în 2.000 de lei. Ce trebuie să facă în maxim două zile

Banatenii13 iunie 2017

Se surpă asfaltul sub mașini, în centrul Lugojului. Circulația e blocată pe un sens

Banatenii12 iunie 2017