Actualitate

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autostrada Lugoj-Timişoara ar putea fi modificată după cel mai grav accident petrecut în zonă. Citeşte ediţia de astăzi Cetăţeanul!

Autoliv

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în acest an, în două accidente petrecute la mijlocul bretelei ce leagă autostrăzile Lugoj-Balinţ şi Nădlac-Deva. Poliţiştii spun că aceasta este corect semnalizată, din punct de vedere legal, dar că ar trebui modificată pentru a se preveni asemenea accidente. Administratorul drumului a declarat pentru Cetăţeanul că se vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor asemenea situaţii. Întregul material în pagina 3 a ediţiei cu numărul 60 Cetăţeanul.

Hoții fac pagube de mii de euro șoferilor din Lugoj. Primele şase luni ale lui 2016 s-au lăsat cu dosare penale pentru lugojenii care au căzut pe mâna poliţiei după ce au furat casetofoane auto, telefoane, portofele sau biciclete. Materialul, semnat Gabriel Iosa, pe larg în pagina 4.

Invazie de purici în subsolurile mai multor blocuri din Lugoj. Paraziţii s-au înmulţit din cauza caniculei şi a ploilor din ultima perioadă. Președintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din Lugoj îi sfătuiește pe locatari să anunțe administratorii blocurilor despre situația cu care se confruntă și împreună să ia măsuri. Un material semnat Iasmina Olariu, în pagina 7.

Primăria Lugoj trebuie să recupereze peste 100.000 de euro de la Enel. Un control al Curții de Conturi efectuat anul trecut la Primărie a scos la iveală o situație incredibilă care vizează contractul dintre primărie cele două, auditorii constatând “existența unui mod de lucru aparte” al Primăriei în relația cu Enel Distribuție Banat. Subiectul, pe larg, în pagina 7.

Vor avea Lugojul și Făgetul reprezentanți în Parlamentul României? Politicienii din Timiș se vor lupta, cel mai probabil, pentru nouă fotolii de deputat și patru de senator. În funcție de scorul obținut la ultimele alegeri cele mai mari șanse le are PSD, urmat de PNL și PMP. Cine vrea să candideze şi care din polticienii din zonă ar fi promovaţi aflaţi din pagina 9 din materialul semnat Daniel Groza.

Alte titluri ale ediţiei: Zeci de mii de lei pentru sisteme de securitate în şcoli şi grădiniţe; Pe străzile Lugojului s-au îmnulțit boschetarii; Deplasare anulată în Turcia a Ansamblului folcloric „Lugojana”, din cauza evenimentelor periculoase ce au avut loc în ultima perioadă; Cea mai mare companie de autocare din Europa a ajuns și la Lugoj; Sfântul Ilie – patronul cinstitei bresle a cojocarilor din Lugoj; La liceele din Lugoj și Făget s-a intrat și cu media 2.42.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017