Social

Artiști de frunte ai Banatului au cântat pentru Cosmin Visegan, tânărul imobilizat în scaun cu rotile

Artiști de frunte ai Banatului au cântat pentru Cosmin Visegan, tânărul imobilizat în scaun cu rotile

Autoliv

Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj a găzduit ieri după-amiază spectacolul caritabil ”Din suflet pentru suflet” pentru a-l ajuta pe Cosmin Visegan, un tânăr din Găvojdia. Cosmin are 21 de ani și suferă de Amiotrofie Spinală Musculară, o maladie înrudită cu Distrofia Musculară.

Din păcate, la ora actuală are probleme mecanice cu scaunul electric. Acestea nu se pot rezolva în România pentru că nu se găsesc piesele necesare, iar Cosmin este nevoit să se deplaseze doar pe distanțe mici.

Pentru a-l ajuta pe Cosmin, Lions Club „Ana Lugojana” și Ansamblul Folcloric „Perla Banatului” au luat inițiativa de a organiza acest spectacol.

„A fost un spectacol pe cinste, le mulțumesc tuturor organizatorilor și artiștilor pentru tot ce au făcut pentru mine. A meritat efortul de a rezista atâtea ore. Artiștilor le doresc multă sănătate și multă putere de muncă, iar organizatorilor, să mai organizeze astfel de spectacole reușite”, ne-a declarat Cosmin Visegan.

„Spectacolul a ieșit foarte bine, le transmit mii de mulțumiri interpreților care au fost alături de noi și de Cosmin, instrumentiștilor și lugojenilor care au participat la evenimentul organizat de noi. Sper ca la următoarele acțiuni să fie mult mai multă lume”, ne-a spus Cristian Nechita, directorul Ansamblului Folcloric „Perla Banatului”.

S-au obținut 1.100 de lei din vânzarea biletelor și 902 lei din donații. De asemenea, fiecare artist i-a făcut o donație personală, suma ridicându-se la 150 de euro. Un fotoliu rulant second hand de care are nevoie Cosmin costă 1.300 euro.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

Cinci şefi DSP, propuşi să fie schimbaţi în criza rujeolei. Dragoş Luca, Caraş-Severin: “Nu e corect, vedem care sunt argumentele”

Banatenii27 iulie 2017

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017