Actualitate

APELUL unei mame din Lugoj despre locurile mizerabile de joacă pentru copii! Poza ei a devenit virală pe Facebook

APELUL unei mame din Lugoj despre locurile mizerabile de joacă pentru copii! Poza ei a devenit virală pe Facebook

Autoliv

Fotografia unui loc de joacă murdar, realizată de o mamă din Lugoj care şi-a exprimat nemulţumirea pe Facebook, a devenit în scurt timp virală pe reţeaua de socializare, adunând sute de aprecieri şi comentarii de la alţi lugojeni nemulţumiţi. În imagine, femeia a surprins un loc de joacă pentru copii din parcul din spatele clădirii Primăriei Lugoj, care este acoperit cu excremente de cioară.

Dorind să se joace cu copilul pe tobogane, femeia a constatat cu stupoare că acest lucru era imposibil, din cauza mizeriei şi a mirosului insuportabil care veneau dinspre locul de joacă. Aceasta i-a scris primarului o scurtă scrisoare, care a însoţit fotografia pe Facebook.

„Domnule primar, faceți ceva cu oamenii care îi aveți in subordine! Nu este posibil ca cei care trebuie să se ocupe de mediu şi de curăţenie să nu facă nimic , e chiar parcul din spatele Primăriei! Cum pot să îmi pun copilul să se joace când e atât de murdar???”, se plânge Corina Balintoni pe Facebook.

Societatea Salprest este cea care se ocupă cu buna îngrijire a locurilor de joacă din parcuri.

„Chiar recent am avut o acţiune în acest scop, să curăţăm locurile de joacă murdare. Problema este la ciorile care stau în pomi, problema nu a fost eradicată şi atunci noi degeaba facem curat, că mâine sunt la loc. De fiecare dată când ne solicită Primăria, mergem şi spălăm locurile de joacă, însă ciorile îşi fac nevoile şi în două ore sunt la fel ca înainte de curăţenie”, au precizat cei de la Salprest.

Locurile de joacă din Lugoj au fost de-a lungul timpului subiectul nemulţumirilor lugojenilor, acestea fiind de multe ori lăsate în voia sorţii de administraţia locală. Primăria a investit în ultimii ani zeci de mii de lei în acţiuni de stârpire a ciorilor din parcuri, însă indiferent de metoda aleasă, acestea nu au dat rezultatele aşteptate.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. Adi

  29 iulie 2016 at 14:06

  Ori izginiti prin utulizarea repetitiva a petardelor timp de mai multe saptamani ori instalarea unor dispozitive cu ultrasunet!
  Solutii exista!

 2. geta

  29 iulie 2016 at 16:23

  Asta nu e o scuza domnilor de la salprest ca faceti si a doua zi e la loc.Faceti zilnic pentruca nu numai mizeria de la ciori e acolo ,e si mizeria facuta de cei necivilizati ,acolo e focar de infectie si ne inbolnavim cu toti si cei maturi .Curatenia facuta de angajati salprest e facuta de mintuiala ,dupa ce trec ei e tot cum a fost parca nu s-a facut nimic ,si nu incercati sa ma contaziceti pentruca am vazut in repetate riduri cum se matura si pe strazi si in parcuri.Dece nu ii verifica nimeni cu isi fac treaba asa cum era in alti ani.Preturile le ridicati dupa cum aveti chef dar calitatea munci dv ca dracu.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Prăpăd făcut de furtună, la Lugoj. Acoperiș înlocuit recent, smuls și aruncat zeci de metri

Banatenii23 iunie 2017

Avertizare de furtuni! Se strică vremea în Banat: vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină

Banatenii23 iunie 2017

Tineri din Timiș, prinși pe stradă de jandarmi cu droguri asupra lor

Banatenii23 iunie 2017

Mafia primește informații „pe surse”. Banda de hoți care a speriat Vestul, scăpată de o „cârtiță”

Banatenii22 iunie 2017

Galerie FOTO – Cele mai scumpe apartamente din Timisoara! Cum arată penthouse-ul de 670.000 de euro

Banatenii22 iunie 2017

A furat alcool din magazin și a fost prins de polițiști. Acum merge la închisoare

Banatenii22 iunie 2017

Deținuți din cinci penitenciare românești joacă fotbal la Timișoara: „Sportul educă foarte mult”

Banatenii22 iunie 2017

Timișoara, Lugoj și mai multe comune vor avea întreruperi de curent săptămâna viitoare

Banatenii22 iunie 2017

In vizita la Isawilly, cea mai noua cofetarie si patiserie din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

Pensionarii de la Centrul pentru persoane vârstnice,,Sf. Nicolae” din Lugoj  vor face paradă în costume populare de Ziua iei

Banatenii21 iunie 2017

Ce se construieste lângă magazinul Unicarm din Lugoj

Banatenii21 iunie 2017

UPDATE Singurul premier pe care l-a dat Banatul după Revoluție, demis de propriul partid

Banatenii21 iunie 2017