Social

Angajații companiei Honeywell din Lugoj strâng rechizite pentru 200 de copii nevoiași. Ajută și tu!

Angajații companiei Honeywell din Lugoj strâng rechizite pentru 200 de copii nevoiași. Ajută și tu!

Autoliv

Mai mulți angajați ai companiei Honeywell din Lugoj au inițiat, în urmă cu trei săptămâni, o campanie de strângere de rechizite școlare pentru a le veni în ajutor câtorva copii nevoiași din Lugoj. Campania se numește „Școala începe cu zâmbete și rechizite” și de aceasta ar urma să beneficieze 200 de copii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca”, situat pe strada Făgetului.

„Am inițiat această campanie pentru că ne dorim ca și pentru copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Lugoj școala să înceapă cu zâmbete și fără griji. Acțiunii i se poate alătura absolut oricine. E inițiată de către noi, dar este o campanie în care ne dorim să atragem întreaga comunitate locală. Toți cei care doresc să ne susțină, pot dona un pachet de rechizite gata pregătit sau chiar rechizite neîmpachetate pe care noi ulterior le vom pune în pachete.De asemenea, se pot face și donații în bani, urmând ca din sumele colectate să achiziționăm rechizite”, a declarat Andreea Jebelean, coordonatoarea campaniei.

Echipa de voluntari a creat posibilitatea de a face donații și pentru cei din Timișoara și Caransebeș.

„Pentru că o parte dintre angajații companiei implicați în campanie vin din alte orașe, am reușit să gândim, e mult spus, centre de colectare în Timișoara și Caransebeș, însă avem persoane de contact în fiecare dintre orașele respective. Așa că dacă sunt doritori și din alte orașe, pot să ne sune și îi putem direcționa. Ideea asta ne-a venit pentru că anul trecut o mare parte dintre cei care au donat au fost din aceste orașe, nu doar din Lugoj. De asemenea, au fost chiar și persoane din străinătate care au răspuns pozitiv campaniei noastre”, a adăugat Andreea Jebelean.

La finalul campaniei, toate donațiile strânse vor fi folosite pentrua a aduce un zâmbet copiilor și pentru a-i ajuta să calce pragul școlii cu un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar. Donațiile pot fi făcute până pe 12 septembrie, la sediul companiei de pe strada Făgetului, unde se află centrul de colectare. Mai multe informații puteți obține contactând numerele de telefon 0727.379.902 – Andreea Jebelean și 0746.047.173 – Cosmin Jebelean sau accesând adresele de E-mail: Andreea.Gabor@honeywell.com și CosminAlin.Jebelean@honeywell.com. De asemenea, paginile de Facebook cu numele Andreea Jebelean și Cosmin Beju vă stau la dispoziție.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Social

De unde exportă Lidl, bere, lactate şi ulei, ca să vândă în magazinele din Europa

Banatenii26 iulie 2017

Campanie de donare de sânge la Timişoara. 35 de jandarmi au răspuns apelului

Banatenii25 iulie 2017

De 12 zile, pompierii din Caraş-Severin se luptă cu incendiilor de vegetaţie. ISU face apel la populaţie!

Banatenii21 iulie 2017

Cum să vă găsiţi legal un loc de muncă în străinătate şi ce trebuie să ştiţi ca să nu fiţi înşelaţi

Banatenii21 iulie 2017

VIDEO Un tânăr, aflat la Cazanele Dunării, a prins o vipera cu mâna şi a fost muşcat. E încă în pat, la două săptămâni de la păţanie

Banatenii19 iulie 2017

Doi copii de ispravă! Şi-au petrecut o săptămână din vacanţă muncind ca voluntari la adăpostul de animale

Banatenii19 iulie 2017

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Banatenii18 iulie 2017

Fiscul din Timişoara a lăsat doi copii cu autism fără bani de tratamente. A virat sumele care li se cuveneau în contul altei asociaţii

Banatenii14 iulie 2017

Tânăr, cu master în Economie, zilnic pe câmp, la volanul tractorului: “Nu mi-e ruşine cu ceea ce fac, e o pasiune frumoasă”

Banatenii14 iulie 2017

Romania incompetentă! “Mama a dispărut de două săptămâni din spitalul de la Jebel. Mi-au spus că ei nu au ce face, că mai au şi alţi bolnavi de îngrijit”

Banatenii14 iulie 2017

Ecologiştii atrag atenţia că pădurile UNESCO din Banat sunt încă sub securea Romsilva

Banatenii14 iulie 2017

Primăria Caransebeş, o organizaţie creştină şi o multinaţională au construit case pentru 10 familii

Banatenii13 iulie 2017