Inchiriere spatii Lugoj

Actualitate

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Autoliv

Banatenii

Andrada Gribincea(Neacşu) este kinetoterapeut şi instructor de fitness. Conduce de peste şase ani una dintre cele mai cunoscute săli de sport din Lugoj – Studioul Fit.  A început această activitate ca instructor pentru o grupă de Zumba, însă astăzi pregăteşte clase de Pilates, TRX, Fit Force sau Freelectis. Andrada povesteşte că dorinţa ei a fost să facă la Lugoj un loc în care antrenamentele să nu fie o povară, ci un mod relaxant pentru cei care vor să se încarce de energie pozitivă şi vor să-şi redobândească încrederea.

“Din fericire, un număr tot mai mare de oameni realizează importanța sportului pentru sănătatea lor fizică și mentală și aleg să calce pragul sălilor de sport. Noi, la FitLugoj avem clase variate ce ajută la pierderea în greutate, tonifiere musculară, modelarea armonioasă a trupului, îmbunătățirea posturii corpului dar și îmbunătățirea stării psihice”, spune Andrada, care recomandă sportul ca mod de viaţă şi aşteaptă cât mai mulţi lugojeni la Studioul Fit, de pe strada Bucegi nr.2.

Sportul e și pentru copii, și pentru persoane vârstnice

Pentru cei care doresc o clasă mai puțin extenuantă, dar suficient de intensă pentru a-şi pune musculatura în mişcare, Andrada recomandă grupele de Pilates, de folos în special persoanelor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale. Clasele unde antrenamentele au o intensitate ridicată care solicită întreaga musculatură, având rezultate rapide și vizibile, sunt cele de Zumba Fitness, TRX, Fit Force sau Freeletics. Și pentru că nu doar adulții au nevoie de mișcare pentru a se menține sănătoși, FitLugoj a creat o clasă specială pentru copii, Kids Hour, menită să le dezmorțească trupurile fragile, să le întărească musculatura, puterea de concentrare și capacitatea motrică. În același timp, distracția este la locul ei astfel că cei mici părăsesc cu greu sala la finalul fiecărei clase.

Tânăra instructoare spune că, la Fit Lugoj, sportul poate fi practicat şi de către persoanele cu vârste mai înaintate, pentru că sala are grupe speciale de Zumba Dance, o adevărată plăcere pentru minte și trup. Ea crede că echipamentele de ultimă generaţie pe care Studio Fit le deţine sunt esenţiale pentru eficienţa antrenamentelor, însă povesteşte că secretul sălii pe care o conduce este altul.

“Avem echipamente profesionale de ultimă generație astfel că fiecare antrenament este pe cât de diferit, pe atât este de eficient. Însă ceea ce ne diferențiază este implicarea și dedicarea totală. Fit Lugoj nu este doar o sală de fitness, ci un refugiu în care uiți de griji, de probleme, de neajunsuri, cunoști oameni minunați, te încarci cu energie pozitivă, motivație și bucurie de nedescris. Noi suntem aici ca o mare familie de oameni frumoși care iubesc sportul și viața și aleg să o trăiască la maxim. Bucuria, mulțumirea, aprecierea și prietenia necondiționată venită din partea clientelor sălii îmi oferă şi mie motivație, putere și dorința de a mă implica 100% în această meserie pe care o iubesc”, afirmă Andrada, care explică că încearcă să le arate celor care trec pragul sălii că sportul nu trebuie să fie o povară, din dorinţa de a arăta mai bine, ci o plăcere de a-ţi schimba viaţa, de a te încărca pozitiv şi de a întâlni oameni dragi.

“Dacă se întâmplă asta, atunci scopul nostru a fost atins. Pentru că la Fit Lugoj nu vrem doar să modelăm trupurile, ci încercăm să schimbăm vieți prin mișcare, distracție, înțelegere, prietenie. Aici înveți că prin muncă și dedicare, poți obține tot ceea ce îți propui, aici înveți să nu renunți oricât ar fi de greu, aici înveți să ții cu dinții de visele tale și să te oprești doar atunci când le îndeplinești”, mai spune experimentata instructoare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

Ce zone va afecta ciclonul polar care va lovi duminică România

Banatenii16 noiembrie 2017
Penitenciarul Timişoara

Deținuții din Penitenciarul Timişoara care vorbesc limba italiană pot avea muncă de birou

Banatenii16 noiembrie 2017

„Peștele” unei prostituate din Timiș a fost reținut de polițiști

Banatenii15 noiembrie 2017

Transport agabaritic pe autostradă, de la Nădlag la Margina

Banatenii14 noiembrie 2017

Ce amenzi primesc biciliștii care nu respectă legea, de la 1 ianuarie

Banatenii7 noiembrie 2017

170 de muncitori evacuați dintr-o fabrică din Timiș. Incendiu provocat de un scurt-circuit

Banatenii3 noiembrie 2017

Trei timișoreni au inventat un sistem prin care să fii plătit dacă mergi la serviciu cu bicicleta

Banatenii2 noiembrie 2017

Timișoara a rămas fără servicii de întreținere a iluminatului public

Banatenii1 noiembrie 2017

Tot mai multe amenzi în weekend. 700 de sancţiuni contravenţionale şi 64 de permise reţinute în Timiş

Banatenii30 octombrie 2017

A găsit o sacoșă în care se aflau 25.800 de lei. Ce a făcut cu banii

Banatenii27 octombrie 2017

Grupul Carrefour deschide al 10-lea market din Timișoara

Banatenii26 octombrie 2017

Eveniment inedit la Curtea de Apel Timișoara. Mai mulți elevi, față în față cu doi infractori

Banatenii26 octombrie 2017