Inchiriere spatii Lugoj

Actualitate

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Andrada Gribincea, instructor de fitness: „Sportul nu trebuie să fie o povară”

Autoliv

Banatenii

Andrada Gribincea(Neacşu) este kinetoterapeut şi instructor de fitness. Conduce de peste şase ani una dintre cele mai cunoscute săli de sport din Lugoj – Studioul Fit.  A început această activitate ca instructor pentru o grupă de Zumba, însă astăzi pregăteşte clase de Pilates, TRX, Fit Force sau Freelectis. Andrada povesteşte că dorinţa ei a fost să facă la Lugoj un loc în care antrenamentele să nu fie o povară, ci un mod relaxant pentru cei care vor să se încarce de energie pozitivă şi vor să-şi redobândească încrederea.

“Din fericire, un număr tot mai mare de oameni realizează importanța sportului pentru sănătatea lor fizică și mentală și aleg să calce pragul sălilor de sport. Noi, la FitLugoj avem clase variate ce ajută la pierderea în greutate, tonifiere musculară, modelarea armonioasă a trupului, îmbunătățirea posturii corpului dar și îmbunătățirea stării psihice”, spune Andrada, care recomandă sportul ca mod de viaţă şi aşteaptă cât mai mulţi lugojeni la Studioul Fit, de pe strada Bucegi nr.2.

Sportul e și pentru copii, și pentru persoane vârstnice

Pentru cei care doresc o clasă mai puțin extenuantă, dar suficient de intensă pentru a-şi pune musculatura în mişcare, Andrada recomandă grupele de Pilates, de folos în special persoanelor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale. Clasele unde antrenamentele au o intensitate ridicată care solicită întreaga musculatură, având rezultate rapide și vizibile, sunt cele de Zumba Fitness, TRX, Fit Force sau Freeletics. Și pentru că nu doar adulții au nevoie de mișcare pentru a se menține sănătoși, FitLugoj a creat o clasă specială pentru copii, Kids Hour, menită să le dezmorțească trupurile fragile, să le întărească musculatura, puterea de concentrare și capacitatea motrică. În același timp, distracția este la locul ei astfel că cei mici părăsesc cu greu sala la finalul fiecărei clase.

Tânăra instructoare spune că, la Fit Lugoj, sportul poate fi practicat şi de către persoanele cu vârste mai înaintate, pentru că sala are grupe speciale de Zumba Dance, o adevărată plăcere pentru minte și trup. Ea crede că echipamentele de ultimă generaţie pe care Studio Fit le deţine sunt esenţiale pentru eficienţa antrenamentelor, însă povesteşte că secretul sălii pe care o conduce este altul.

“Avem echipamente profesionale de ultimă generație astfel că fiecare antrenament este pe cât de diferit, pe atât este de eficient. Însă ceea ce ne diferențiază este implicarea și dedicarea totală. Fit Lugoj nu este doar o sală de fitness, ci un refugiu în care uiți de griji, de probleme, de neajunsuri, cunoști oameni minunați, te încarci cu energie pozitivă, motivație și bucurie de nedescris. Noi suntem aici ca o mare familie de oameni frumoși care iubesc sportul și viața și aleg să o trăiască la maxim. Bucuria, mulțumirea, aprecierea și prietenia necondiționată venită din partea clientelor sălii îmi oferă şi mie motivație, putere și dorința de a mă implica 100% în această meserie pe care o iubesc”, afirmă Andrada, care explică că încearcă să le arate celor care trec pragul sălii că sportul nu trebuie să fie o povară, din dorinţa de a arăta mai bine, ci o plăcere de a-ţi schimba viaţa, de a te încărca pozitiv şi de a întâlni oameni dragi.

“Dacă se întâmplă asta, atunci scopul nostru a fost atins. Pentru că la Fit Lugoj nu vrem doar să modelăm trupurile, ci încercăm să schimbăm vieți prin mișcare, distracție, înțelegere, prietenie. Aici înveți că prin muncă și dedicare, poți obține tot ceea ce îți propui, aici înveți să nu renunți oricât ar fi de greu, aici înveți să ții cu dinții de visele tale și să te oprești doar atunci când le îndeplinești”, mai spune experimentata instructoare.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe în Actualitate

Enel întrerupe curentul în mai multe localități din Timiș

Daniel Groza11 decembrie 2017

Polițiștii locali ar putea să primească aceleași atribuții ca și cei de la Rutieră

Banatenii5 decembrie 2017

Cum poți ajunge la închisoare din cauza petardelor

Banatenii5 decembrie 2017

Doi bănățeni în primii zece cei mai bogați români

Banatenii4 decembrie 2017

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin

Banatenii29 noiembrie 2017

O femeie a sunat la 112 pentru că a răpit-o amantul! Polițiștii i-au dat amenda

Banatenii29 noiembrie 2017

Tinerii din Timiș consumă mai multe droguri. Canabisul, ecstasy și amfetamina în topul substanțelor traficate

Banatenii28 noiembrie 2017

Inspecția Tehnică Periodică pentru mașinile mai vechi de 12 ani se va face anual

Banatenii22 noiembrie 2017

Minoră de 15 ani prinsă la furat într-un magazin din Timișoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Când se deschide ansamblul Openville din Timişoara

Banatenii21 noiembrie 2017

Ce zone va afecta ciclonul polar care va lovi duminică România

Banatenii16 noiembrie 2017
Penitenciarul Timişoara

Deținuții din Penitenciarul Timişoara care vorbesc limba italiană pot avea muncă de birou

Banatenii16 noiembrie 2017