Actualitate

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Ambrus este candidatul oficial al PNL Lugoj: ”Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta!”

Autoliv

Întâlnire de gradul zero vineri seară la PNL Lugoj. În prezența conducerii județene de partid reprezentată de Nicolae Robu, organizația lugojeană a PNL și-a votat candidatul pentru Primăria Lugoj.

Chiar dacă Ambruș a declarat în plen că oricine-și dorește să candideze și crede că poate aduce mai multe voturi este liber să-și depună solicitarea, a fost singului pe lista de propuneri. Acesta a fost ales în unanimitate să candideze contra lui Francisc Boldea pentru Primăria Lugoj.

”Eu îmi reconfirm gândirea: domnul primar ar trebui să meargă în pensie. Ar fi cazul să facem altă politică și altă gândire pentru tot municipiul, începând de la cum trebuie să arate municipiul și până la investițiile care trebuie atrase pentru un nivel de piață mai ridicat, la alte standarde. Intru în lupta pentru candidatură și sunt ferm convins că cetățenii ar trebui să vadă în legislatura următoare altceva. Sper să se îndrepte spre persoana mea și spre consilierii pe care-i vom propune în perioada următoare pentru că fiecare dintre ei a realizat ceva în viață și a știut să asigure cel puțin un loc de muncă pentru un concetățean al lui”, declară Ambruș care anunță că va restructura lista consilierilor.

Acesta mizează pe sprijinul total al județului.

”Suntem o organziație puternică dintotdeauna la Lugoj. Avem sprijinul total al domnului Robu pe care și noi l-am sprijinit, dar îl vom avea alături și pe domnul copreședinte Dan Popa în toată campania la municipiul Lugoj. Este singura primărie PSD din Vest și trebuie să ocupăm și reduta asta”.

O discuție mai amplă cu candidatul oficial al PNL Lugoj, în care vom căuta să arătăm cititorilor noștri care este viziunea lui Ambruș, cum vede lupta directă cu Boldea și alegerile într-un singur tur, veți putea citi în ziarul Cetățeanul care apare joi, 28 ianuarie.

În cadrul aceleiași întâlniri s-a încercat și reconcilierea cu cei trei membri care au fost excluși din Biroul Permanent. ”Cu majoritate de voturi a fost reprimit domnul Dan Miculeac în Biroul Permanent, iar ceilalți doi nu s-au prezentat la întâlnire și au rămas la statutul de membri simpli”, ne-a declarat Sorin Jivulescu, purtător de cuvânt al PNL Lugoj.

Citește și Martinescu și Miculeac, excluși din Biroul Permanent al PNL Lugoj din cauza absențelor și neplății cotizației

 

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. lugojan

  23 ianuarie 2016 at 16:22

  in veci nu ajunge ambrus primar —dar si cu boldea e groaznic

 2. Baba Geta Bioenergeta

  23 ianuarie 2016 at 16:34

  Gresita exprimarea D-le Ambrus, nu este vorba de reduta sau partid politic, este vorba de OM. De-aia a fost ales primar un om al PSD. Inainte a fost ales un om al PNL ca primar al Lugojului. Conteaza partidul…? Nu cred.
  L-as propune pe Dan Miculeac in locul dumitale, dar ii mai trebuie experienta. Sper sa ajunga presedintele PNL Lugoj si primar in cativa ani.

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  23 ianuarie 2016 at 18:04

  Important este un lucru. Să terminăm cu administrația Boldea. Dacă nu cumva ne ajută DNA!!

 4. Loredana

  23 ianuarie 2016 at 23:07

  Exprimarea lasa de dorit, sa spui ca trebuie regandit aspectul orasului, care arata decent fata de cum arata pe vremea lui Martinescu, inseamna sa fii ignorant.Orice candidat ar trebui sa aprecieze rezultatele pozitive, si de acolo sa continue cu dezvoltarea.
  Cand o sa intelegeti ca nu este vorba de partid, de numele persoanei si de ambitiile personale ale fiecaruia?!
  Eu nu as vota un om de teapa lui Ioan Ambrus, datorita ambitiei cu care vrea sa distruga munca altuia, ci un candidat tanar, ambitios si cu o viziune diferita de a oamenilor de partid.
  Astept cu nerabdare un candidat care nu are o lista lunga de promisiuni, ci una mai degraba scurta, realizabila si in folosul orasului si locuitorilor sai.

 5. Claudia

  24 ianuarie 2016 at 3:23

  Si eu sunt de acord ca d-l Miculeac ar avea mult mai multe sanse decat actualul presedinte PNL care are un caracter la fel de arogant ca si actualul primar,lasati oamenii tineri sa candideze nu cei invatati cu comisioane grase..

 6. cristian

  24 ianuarie 2016 at 11:33

  Dle.Ambrus daca crede-ti ca aveti sanse la alegeri cu ce veniti nou ca primar ?Vad ca vredi ca unii incomozi din partid sa zboare ,dar ma bucur ca nu reusiti sa-l eliminati pe Miculeac !De ce nu crede-ti ca lumea are dreptate cand spune ca sunte-ti arogant,cred ca in politica si administratie nu este ca mersul la femei!

 7. W. W. W.

  1 februarie 2016 at 12:52

  Și cine sa câștige reduta? Ambruș? Suna a gluma proasta!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Parcul din preajma restaurantului timişorean „Flora” va fi reamenajat de către administraţia locală

Banatenii25 iulie 2017

Avertizări de inundaţii în Timiş şi Caraş Severin. Creşte debitul pe mai multe râuri!

Banatenii25 iulie 2017

VIDEO Gestul făcut de o mamă pentru salvarea fiului filmat cum fură şi făcut de ruşine pe Facebook

Daniel Dancea25 iulie 2017

GEC Nera acuză din nou tăieri ilegale de pădure într-o zonă de protecţie integrală din Caraş-Severin

Banatenii25 iulie 2017

Cum au început să fie rezolvate dosarele de evaziune care „zăceau” în fişetele poliţiştilor din Timiş: „Nu cred că a fost vorba de delăsare”

Banatenii24 iulie 2017

Nu sunt pericol public, chiar dacă au îngrozit un oraş! Romii scandalagii din Lugoj au fost eliberaţi

Banatenii24 iulie 2017

RATT devine istorie. Timişorenii vor circula cu autobuze şi tramvaie ale STPT

Banatenii24 iulie 2017

Aproape 400 de şoferi au fost penalizaţi. Cei mai mulţi au primit amenzi pentru viteză

Banatenii24 iulie 2017

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017