Actualitate

Ambasadorul Americii a comis-o din nou! Mai grav decât a făcut-o la Lugoj

Ambasadorul Americii a comis-o din nou! Mai grav decât a făcut-o la Lugoj

Autoliv

Hans Klemm, ambasadorul Americii  este protagonistul unui nou scandal. Aflat într-o vizită în Covasna și Harghita, Klemm s-a fotografiat alături de Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, ținând în mâini steagul secuiesc.

“Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunității secuiești, steag care a devenit și simbolul lipsei de respect al autorităților față de comunitatea secuiască. Menționez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”, a comentat pe Facebook, primarul Antal Arpad.

Moment penibil și la Lugoj

În luna aprilie a acestui an, vizita ambasadorului SUA la Lugoj a fost prilejul unui moment penibil oferit de organizatori. Aceștia au întrerupt decernarea premiilor în cadrul Concursului Internațional de pian ”Clara Peia” eveniment desfășurat la Teatrul ”Traian Grozăvescu” din cauză că ambasadorul Hans Klemm a sosit mai devreme decât se preconizase.

Peste 300 de spectatori, împreună cu 100 de copii, profesori, juriu au fost evacuați din sala teatrului cu tot cu pian și obligați să-și continue ceremonia într-o sală de clasă din cadrul Școlii de Arte Frumoase ”Filaret Barbu”, pentru că la Teatru Municipal Traian Grozăvescu trebuia să i se acorde lui Hans Klemm Cheia Orașului.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. Boian Cornel

  14 septembrie 2016 at 12:26

  Nu am auzit ce reactie a avut ministrul Comanescu.Ca cetatean al Romaniei cred ca d-l Klemm ar trebui declarat „persona non grata” pentru felul in vcare ii trateaza pe romani si Romania.

 2. Stefan

  14 septembrie 2016 at 12:40

  Tot asa cum Tinutul Secuiesc are steagul lui si noi banatenii avem steagul nostru: http://www.ligabanateana.ro/Steagul_Banatului.htm
  Daca ambasadorul SUA ar tine in mana steagul Banatului, ar fi vreo problema?
  Secuii inca nu au uitat cine sunt, in timp ce noi am uitat. Am uitat ca suntem furati de 100 de ani de Bucuresti si nu reactionam in niciun mod. Acest lucru intamplandu-se si cu ajutorul tradatorilor pe care i-am trimis acolo, cum ar fi Stragea, raspopitul Ilie Sarbu si soferul pocait.
  Sa ne aducem aminte ca ambasadorul SUA este cel care ne-a aparat de fiecare data cand parlamentarii infractori voiau sa ne scoata afara din lumea civilizata. Sa nu uitam ca printre cei care-i apara pe infractori si ataca statul de drept este chiar deputatul nostru infam Stragea, de-a lui Boldea.
  Se apropie alegerile, asa ca trebuie sa se distraga atentia de la infractorii si incompetentii care ne cer in continuare votul. De exemplu, uitati-va la Boldea. Dupa spusele lui, pana acum nu trebuia terminat strandul? Orasul s-a transformat intr-o lada de gunoi si ne place. Tot ceva in genul acesta va fi si la alegerile parlamentare, cu patriotismul inainte si stampila pe hoti.
  Cu privire la incidentul de la Lugoj, este clar ca acesta i se datoreaza lui Boldea si cetei lui de infractori si de incompetenti.

 3. Adi

  15 septembrie 2016 at 8:08

  Si care-i problema cu steagul? Cum zice Stefan, mai bine ne-am uitat la orasul nostru care din cauza lui Boldea a ajuns o lada de gunoi si oamenilor le place!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017