Politică

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Albin Gaidoş, scos de pe lista PNL pentru Consiliul Local Lugoj! Alţi doi consilieri nu mai candidează

Autoliv

Albin Gaidoş, unul dintre posibilii candidaţi ai Partidului Naţional Liberal, filiala Lugoj, la un post de consilier local a fost îndepărtat de pe lista finală a partidului, cel puţin aşa susţin surse din cadrul formaţiunii politice. Acestea au declarat pentru Cetăţeanul că Gaidoş nu va mai face parte din lista finală de consilieri pe care Ambruş va miza la alegerile din iunie.

Deocamdată, informaţia nu a fost confirmată de către liderul PNL Lugoj. Acesta a declarat pentru Cetăţeanul că lista finală va avea la bază trei criterii, dintre care părerea preşedintelui va conta în proporţie de 30 la sută.

„Am stabilit de comun acord, în Biroul Politic, trei criterii. În primul rând, activitatea politică, cu punctaj, ca la Timişoara, cu partea de meritocraţiei, activitate, proiecte de hotărâri, susţinători, patru pagini sunt, asta înseamnă 40%. Apoi 30% e votul Biroului Politic, 27 de persoane deocamdată, iar a treia este preşedintele, care are 30% din vot”, a precizat pentru Cetăţeanul Ioan Ambruş.

Chiar dacă informaţia despre excluderea lui Albin Gaidoş nu a fost confirmată, Ambruş a precizat că doi dintre posibilii viitori consilieri PNL au decis să se retragă din cursă.

„Au termen până la 31 martie să îmi prezinte hârtiile, în funcţie de asta o să rezulte o nouă listă. Mai avem cazuri care nu s-au înscris de fel, cum este doamna Corbeanu. Doamna Luminiţa Wagner s-a retras în urmă cu câteva zile. Domnul Gaidoş a depus cererea, doar că atât am de la domnul Gaidoş, nu am listă de susţinători, nu a fost la şedinţă, azi i-am trimis mapa cu ce are de completat. Îmi doresc o echipă nouă de consilieri, chiar dacă asta deranjează pe multă lume. În prima săptămână din aprilie vom prezenta lista completă”, a adăugat liderul PNL Lugoj.

Alegerile locale sunt programate pentru data de 5 iunie. Până la această oră, cei de la PSD Lugoj, principalul contracandidat al liberalilor nu au ieşit cu o listă de candidaţi pentru consiliul local.

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. geta

  17 martie 2016 at 11:18

  sper sa scape lugojeni de hoitul asta

  • Sorana

   17 martie 2016 at 20:16

   dorinta iti va fi indeplinita. Vom avea un consiliu de marionete , impartite cam fifty/fifty si un razboi permanent Boldea vs Ambrus . Pt niciunul din acestia nu conteaza nici partidul, nici lugojenii, nici macar proprii prieteni, pentru ca nici unul nu are asa ceva, nu sunt capabili de asemenea sentimente. Totul este un interes, un orgoliu. Consilierii vor fi doar carne de tun. Succes !!!

 2. dinu

  17 martie 2016 at 17:12

  Felicitari ca revenim la normalitate.Daca analizam si candidatura consilierului care s-a trezit ca a votat proiectul unui sens care incurca magazinului sau ,suntem pe calea buna!

 3. roadrunner

  26 martie 2016 at 20:34

  cum? fara consilierul MU….E ? nu cred!!!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

Un deputat de Timiș cere ca legea vaccinarii obligatorii să treacă în regim de urgență prin Parlament

Banatenii11 august 2017

Francisc Boldea își face public fluturașul de salariu. Vezi ce sumă primește lunar în mână

Banatenii4 august 2017

Grindeanu nu renunță la PSD. Filiala din Timiș îi susține oficial contestația la decizia de excludere din partid

Banatenii28 iulie 2017

Secretarul Comisiei de Buget din Camera Deputaţilor: „PSD consideră că bugetul public este un instrument aflat la dispoziția sa”

Banatenii27 iulie 2017

Primarul din Moldova Nouă şi-a anunţat demisia pe Facebook: “Se pare că încă nu sunt pregătit pentru această clasă politică”

Banatenii26 iulie 2017

Întâlnire de taină între Grindeanu şi Dobra, cu câteva ore înainte de şedinţa în care se decide soarta PSD Timiş

Banatenii25 iulie 2017

Noul prefect de Caraş-Severin, contestat de cel care l-a învins în alegeri: “E greu de înţeles de ce au numit un perdant”

Banatenii21 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj contestă excluderea sa din partid:”Hotărârea mi se pare total ilegală”

Banatenii19 iulie 2017

Fostul preşedinte al PNL Lugoj a fost exclus din partid. Ioan Ambruş îşi pierde şi funcţia de consilier

Banatenii18 iulie 2017

Câţi bani au primit partidele politice de la bugetul de stat în luna iulie

Banatenii12 iulie 2017

Doi foşti viceprimari şi un consilier local din Banat, găsiţi incompatibili şi în conflict de interese penal de ANI

Banatenii7 iulie 2017

Francisc Boldea nu se retrage! Astăzi va fi ales pentru un nou mandat în fruntea PSD Lugoj

Banatenii29 iunie 2017