Sport

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

A treia victorie consecutivă pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II

Autoliv

Etapa a XI-a din cadrul Ligii a IV-a Timiş a rezervat o victorie la scor pentru echipa de fotbal CSM Lugoj II. Elevii lui Lucian Stoica şi Dan Bidiviu s-au impus cu scorul de 4-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Unirea Banloc, bifând cea de-a treia victorie consecutivă în acest tur de campionat.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, în care lugojenii s-au întrecut în ratări, în situaţii de unu la unu cu portarul advers, descătuşarea a venit, după cum era normal conform cursului jocului, în partea a doua a meciului. Primul gol a fost marcat în minutul 55 de către Beniamin Dobra. Antrenorul jucător Lucian Stoica şi-a trecut numele pe lista marcatorilor de două ori, în minutele 65 şi 70, iar Graţian Tătar a închis tabela în minutul 85.

“Şi în prima repriză au fost ratări peste ratări, ocazii monumentale de a marca, nu a vrut să intre mingea deloc în poartă. Cred că am fost prea crispaţi şi ne-am dorit prea mult să marcăm. Această victorie este rezultatul muncii pe care jucătorii o depun aproape zilnic la antrenamente. Ţin să le mulţumesc pentru efortul depus şi mă bucur că am reuşit să legăm trei victorii la rând în acest tur de campionat”, a declarat Lucian Stoica, antrenorul jucător al formaţiei lugojene.

În urma victoriei obţinute, a doua echipă de fotbal a Lugojului se poziţionează pe locul şapte în clasament, cu 22 de puncte acumulate, la egalitate cu Voinţa Maşloc şi Avântul Periam, precedentele două clasate. Podiumul este ocupat, în ordine, de Pobeda Dudeştii Vechi, Ghiroda şi Dumbrăviţa.

Rezultatele complete ale etapei au fost: Progresul Ciacova- Marcel Băban Jimbolia 2-0, Voinţa Maşloc- Ghiroda 1-2, Progresul Gătaia- Murani 3-1, Avântul Periam- Unirea Sânnicolau Mare 1-1, Cocoşul Orţişoara- Peciu Nou 6-0, Pobeda Dudeştii Vechi- Dumbrăviţa 0-0, Seceani- Timişul Şag 1-1, Voinţa Biled- Arsenal Flacăra Făget 4-0, CSM Lugoj II- Unirea Banloc 4-0.

Echipa de fotbal CSM Lugoj II va evolua în următoarea etapă în deplasare la Dumbrăviţa. Meciul va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 11. Dumbrăviţa ocupă în acest moment locul al treilea în clasament, iar în cazul unei victorii a lugojenilor, CSM Lugoj II ar putea urca pe podiumul Ligii a IV-a Timiş.

“Va fi un meci greu, dar îl vom aborda cu maximă seriozitate şi vom încerca să scoatem toate cele trei puncte puse în joc. Echipa este în creştere de formă, are un moral bun şi există toate premisele de a obţine un rezultat pozitiv”, a adăugat Lucian Stoica.

CSM Lugoj II: Micşa, Peptănuş, Loga, Făgeţan, Ardelean Claudiu, Vânătu, Marta, Predescu, Dobra, Olariu, Stoica. Au mai intrat Roberto Ardelean, Paul Ardelean, Graţian Tătar şi Pătraşcu. Antrenori: Lucian Stoica, Dan Bidiviu.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Sport

Înotători din Norvegia, la pregătire în Reșița. Sportivii sunt antrenați de o reșițeancă

Banatenii23 iunie 2017

De ce este bine sa ne creem conturi la mai multe case de pariuri

Banatenii22 iunie 2017

De ce se implică Nicolae Robu în transferurile de la Poli: „Eu am avut inițiativa creării acestei echipe”

Banatenii22 iunie 2017

Raliu în Banat! Între Nădrag și Fârdea se desfășoară “Cupa României la Automobilism – ACR-CNAK TIMIS 2017”

Banatenii21 iunie 2017

Piloţii de la Moto Extrem Lugoj, din nou pe podium în etapa de la Zărneşti

Alina Damian14 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi a fost eliminat de la Campionatul Mondial de Biliard

Banatenii14 iunie 2017

Medalie de argint pe echipe la Campionatul Naţional pentru gimnaştii lugojeni de la Clubul Sportiv Şcolar

Alina Damian12 iunie 2017

Turneu internațional de baschet la Lugoj, pentru old-boys

Banatenii9 iunie 2017

Lugojenii sunt așteptați să se înscrie la un campionat de bowling

Daniel Groza8 iunie 2017

Lugojeanul Ioan Ladanyi va participa din nou la Campionatul Mondial de biliard

Banatenii3 iunie 2017

Un lugojean în vârstă de 72 de ani este în premieră campion naţional la pescuit

Alina Damian30 mai 2017

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017