Actualitate

A apărut ediția cu numărul 19 Cetățeanul! Care sunt cele mai importante subiecte

A apărut ediția cu numărul 19 Cetățeanul! Care sunt cele mai importante subiecte

Autoliv

Banatenii

Ediția cu numărul 19 a publicației Cetățeanul pe hârtie se află la chioșcuri. În paginile tipărite găsiți subiecte interesante în exclusivitate, multe concursuri cu premii și mica publicitate, a cărei publicare este gratuită.

Subiectul care deschide ediția din această săptămână vizează Universitatea Europeană Drăgan, care se află la un pas de colaps. Una dintre facultăți nu a mai început noul an universitar. Aflați de ce doar din paginile săptămânalului Cetățeanul.

Cetățeanul vă prezintă în pagina 5 detaliile cazului consilierului local Albin Gaidoș, implicat în afaceri cu romii evazioniști de la Strehaia, dar și ale celorlați lugojeni care ar fi derulat afaceri cu aceeași rețea.

Copiii și bolnavii operați de la spitalul lugojean, ținuți fără căldură. De ce unitatea se află în această situație aflați din paginile ediției apărute astăzi.

Tot din această ediție aflați cât de școliți sunt primarii din zona Lugoj-Făget-Buziaș. Constantin Stoi de la Boldur, Dănuț Stoica, Gavojdia, Petru Carebia, Coștei și Ioan Sima, Victor Vlad Delamarina sunt doar câțiva dintre edilii șefi întrebați de Cetățeanul despre studiile absolvite.

Printre subiectele acestei ediții se mai numără povestea lugojencei plecată să facă voluntariat în Uruguay, stadiul negocierilor cu elvețienii care anunțau deschiderea la Lugoj a fabricii de biscuiți și  că sportivei Corina Căprioriu i-a fost decernat titlul de Maestru Emerit al Sportului.

În continuare din ediția tipărită puteți decupa taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii. Din această lună, un televizor și 250 de kg de sămânță de grâu, dar și cele cu care v-ați obișnuit: un plin de benzină, un coș de alimente, un tort, o consultație medicală etc.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

EXCLUSIV Conflict reizbucnit între clanurile ţigăneşti din Lugoj care au vrut să se măcelărească

Banatenii21 iulie 2017

Pistolar urmărit în Germania, prins în Timiş. A fost reţinut şi va fi repatriat

Banatenii21 iulie 2017

O tânără de 24 de ani, din Timiş, căutată de poliţişti pentru că nu s-a mai întors acasă de două zile

Banatenii21 iulie 2017

La Buziaş funcţionează una dintre cele mai bune şcoli de piloţi din ţară. Aero West oferă pregătire pentru o gamă largă de licenţe şi calificări de zbor

Banatenii21 iulie 2017

Sete mare! Un tânăr din Timişoara s-a alimentat de la benzinărie cu băutură, pe care nu a plătit-o

Banatenii21 iulie 2017

Panică pe linia ferată. O locomotivă care a luat foc din cauza unui furtun de ulei nu a putut fi „ruptă” de vagoanele pline cu gaz pe care le tracta

Banatenii20 iulie 2017

Un nou show aviatic în apropiere de Lacul Surduc. Ziua Aviaţiei este marcată în satul lui Traian Vuia

Banatenii20 iulie 2017

Un IT-ist din Timişoara primeşte de la Statul Român peste 5.000 de euro, despăgubiri morale şi materiale, pentru că a lovit un câine pe autostradă

Daniel Dancea20 iulie 2017

Toate explicaţiile despre cum “s-a rupt” trenul Timişoara-Bucureşti, la Radomireşti. Culmea e că nu sunt oferite de CFR!

Banatenii19 iulie 2017

VIDEO Tinerii cântăreți care au făcut senzație în centrul Timișoarei. Robu a fost impresionat și s-a oprit să îi asculte

Banatenii19 iulie 2017

Servicii Complete pentru Nunta sau Botez, Dj, Foto-Video, Schela de Lumini si Fum pentru Dansul Mirilor (P)

Banatenii18 iulie 2017

Controale pe şantierele de la autostrăzi: calitatea slabă a materialelor, mobilizarea insuficientă a constructorilor şi lucrări neconforme proiectului

Banatenii17 iulie 2017